Verslag van Chon-Ji-Kwan

03-11-2006

Zaterdag 4 november vond in Uden het Chon-Ji-Kwan toornooi plaats. Een delegatie van 9 taekwondoka's van Hantei Oldenzaal wist in dit groots opgezet toornooi met 300 deelnemers 7 podiumplaatsen op te eisen. Marloes Ankone heeft in haar finalepartij de eerste ronde tegen een geduchte tegenstander een mooi punten voorsprong opgebouwd. Tot ieders verbazing werd in de tweede ronde tot twee maal toe, de mooi geplaatste hoofdtreffers met haar voet bij de tegenpartij bijgeteld. Gelukkig had ze nog net voldoende voorsprong om de wedstrijd in haar voordeel te beslissen.
Maurice Pegge heeft laten zien dat ook hij terecht de finale partij winnend mocht opeisen. Evenals de voorrondes wist hij alle partijen binnen 2 minuten met een puntenvoorsprong van 7 punten in zijn voordeel te beslissen.
Martijn Scholten had een zware finalepartij. De eerste ronde liep hij een behoorlijke blessure op. Ondanks de blessure bleek hij toch nog in staat te zijn de wedstrijd naar zijn hand te zetten en behaalde daarmee ook de eerste plaats.

Uitslag deelnemers: eerste plaats voor Marloes Ankoné, Bernd Brink, Marijn Scholten en Maurice Pegge.
tweede plaats voor Hanife Kayar
derde plaats voor Jurrien Nijhuis en Luc Davina