Verslag van judotoernooi van Budovereniging Hoogeveen

21-12-2007

Hantei judoka’s succesvol op het laatste toernooi van 2007
In totaal 26 Hantei judoka’s deden op zaterdag 22 december mee aan het 24ste judotoernooi van Budovereniging Hoogeveen.Terugkijken op een grandioos mooi jaar, sportief en succesvol, kon ook dit toernooi weer bijgeschreven worden als erg succesvol. Het lijkt normaal te worden, Hanteijudoka’s die naar een toernooi gaan. Altijd in grote getale aanwezig en met veel prijzen weer naar Oldenzaal komen.
Onder begeleiding van hoofdtrainer Marco Pallencaoe met daarom heen diverse vrijwilligers, begeleiders en trainer blijkt dat een aantal jaren geleden is ingezet zijn vruchten af te werpen. Het lijkt er zelf op dat men om de judoka’s van Hantei niet meer omheen kan. Op en tijdens elk toernooi, kampioenschap waar dan ook wordt wel weer een prijs verdiend. Zo ook nu weer in Hoogeveen het laatste toernooi van 2007:

EERSTE : Floris uit het Broek, Esra Hofste en Rob Westenenk
TWEEDE : Melvin Deuten, Bram Kalter, Carlos Platier Luna en  Joske Roeleveld
DERDE : Rico Harder, Jasper Hesselink, Donovan Piris en Simon Platier Luna
VIERDE Youri Berghuis, Cas Roeleveld en Nick Scheuten  

Daarnaast is ter afsluiting van het jaar nog het 1 en ander georganiseerd. De jeugd heeft een filmavond tot 6.00 uur s’morgens bij  Lisanne gehouden, de junioren/senioren zijn uit eten geweest en daarna met zijn allen de kroeg in geweest. Concluderend kunnen we zeggen een hechte fijne groep waar ik trots op ben en waar we met zijn allen van genieten. Inzet, hard trainen en af en toe ontspannen maken dat deze hele wedstrijdgroep het hele jaar door erg succesvol is geweest.

                Jongens grote klasse!!