Verslag van Beker Demervallei

04-10-2008

Zaterdag 4 oktober vond in België voor de 9e keer het toernooi van de Demervallei plaats. Hieraan werden door 5 leden van Budovereninging Hantei Oldenzaal met groot succes aan deelgenomen. Maar liefst 4 van de 5 leden behaalden een podium plaats.

Shannon de la Combé heeft in de voorronde haar partij overtuigend gewonnen met 7 punten verschil, helaas heeft zij de finale partij verloren.

Joey de la Combé was goed op dreef in de kwartfinale. Omdat het niet toegelaten werd om een trap naar het hoofd te maken en Joey dit wel deed, werd hij gediskwalificeerd voor de finale. Sterk terugkomend voor een derde plaats wist hij deze al na 30 seconden te beslissen door op een voorsprong te komen met 7-0.

Teun Wiegers, die tot 30 seconde voor het eind in de derde ronde op 1 punt achter stond, moest alles geven om uiteindelijk in de kwart finale toch zijn meerdere erkennen.

Nick Verboom heeft zijn halve finale gewonnen met 8-6. In de finale ging het gelijk op maar in de laatste 30 seconden kwam Nick op een 6-5 achterstand en werd uiteindelijk 2e.

Maaike Draayer heeft haar finale zeer overtuigend naar haar toe getrokken en weten te winnen door binnen 2 minuten op een 7-0 voorsprong te komen.


Uitslagen deelnemers:

Joey de la Combé 3e
Shannon de la Combé 2e
Nick Verboom 2e
Maaike Draayer 1e